Meniny má

Priatelia, 14.03.2021 sme spoločne za účelom pomoci ľudom vyskladali už viac ako:

70 000,00 €

Žiadosť o členstvo v občianskom združení Stačí chcieť o.z.

AKTUÁLNE
UKONČENÉ:
POMOC
pani Alenke a jej vnúčatám

Vyzbieraná
suma
38 964,98 €
Pomôžme
im spolu
von zo
života v pivnici !

Ella & Imko
Marcinovci...


Ella a Imrich Marcinovci...

 

AKTUALIZOVANÉ INFO:

23.12.2015


Priatelia, dovoľte aby som Vám touto cestou a v nasledujúcich riadkoch s radosťou oznámil, že dňa 16.12.215 som sa v rámci povinností a možností stretol s p. Majkou Marcinovou, maminou Ellky a Imricha... taktiež s malou krásnou princeznou Ellkou a fešákom Imrichom...

Po chvílke blúdenia po Sabinove :) som napokom úspešne dorazil k Marcinovcom...vo veľmi povďačnej a milej atmosfére sme všetci spolu strávili príjemnú polhodinku, počas ktorej si ma Ellka pozorne celého poprezerala,nepustila sa z môjho náručia :)... Imrich porozprával ako strávil den v škole a v neposlednom rade sme vykonali bankový prevod, inak povedané odovzdal som peniažky od všetkých Vás, ktorí ste sa detúrencom rozhodli pomôcť.

Na záver p. Majka vyslovila VEĽKÚ VĎAKU VŠETKÝM ľudom, ktorí pomohli... a nesmelo sa opýtala, čí peniažky môžu byť použité aj ako finančná pomoc pri vyplatení automobilu, ktorý kupujú aby rodine celkovo zlepšili mobilitu... Moja odpoved bola v zmysle...."Kedže sám viem aká je automobil pomoc pri zdravých deťoch, tak si myslím, že každý z ľudí, ktorí sa rozhodli prispieť bude túto voľbu podporovať..."

 

Spolu sme za účelom pomoci Ellke a Imrichovi spojili : 595,5 €

- 10 šlo na pokrytie nákladov spojených s prefinancovaním organizačných nákladov a 30,5€ sa rozhodla p. Majka Marcinova venovat na nasledujucu pomocnu udalost...

trvanie od 30.10.2015 - 30.11.2015

 

Zoznam prispievateľov, ktorým touto cestou patrí veľké poďakovanie je dočasne sprístupnený na transparentnom účte občianského združenia Stačí chcieť.

 

 Veľmi pekne ďakujem za porozumenie, podporu a dôveru...

aj Tebe !